Početna | Kontakt
Što je Theta iscjeljivanje | Vianna Stibal | THInK | Theta tečajevi | Kalendar tečajeva | Instruktori | Praktičari | Knjiga/CD | Obavijesti
 


Što je Theta iscjeljivanje?


Theta iscjeljivanje
je model energetskog iscjeljivanja koji je utemeljila Vianna Stibal. To je meditativan proces koji iscjeljuje na svim razinama vašeg bića - fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj - kroz usredotočenu molitvu Stvoritelju. Svatko tko ima čistu vjeru u Boga ili Stvaralačku energiju može pristupiti i koristiti ovu metodu bez obzira na dob, spol, boju kože ili religiju.

U Theta iscjeljivanju koristimo se theta moždanim valovima, koji su vrlo spori i dovode do stanja duboke opuštenosti dopuštajući nam da djelujemo ispod razine svjesnog uma. Ti valovi sadržavaju uspomene i osjećaje, a također vladaju našim stavovima, vjerovanjima i našim ponašanjem.

Kroz koncept o Sedam nivoa postojanja theta praktičar se povezuje s bezuvjetnom ljubavlju, energijom i mudrošću Svega što jest.

U Theta iscjeljivanju radimo na četiri nivoa: Osnovnom, Genetskom, Povijesnom i Nivou duše, što omogućuje tijelu da svlada tjelesnu bolest i otpusti emocionalne blokade. Osnovni nivo obuhvaća sve ono što smo naučili u ovom životu, vjerovanja koja smo prihvatili još od začeća i koja su postala dio nas. Genetski nivo sadržava vjerovanja koja smo naslijedili od svojih predaka. U Povijesni nivo mogu se ubrojiti duboke genetske uspomene, sjećanja iz prošlih života ili iz kolektivne svijesti čovječanstva, a Nivo duše obuhvaća najdublja vjerovanja, sve ono što mi jesmo.

Rad na vjerovanjima daje nam izravan pristup podsvjesnom umu i on je sredstvo pomoću kojega možemo mijenjati svoja podsvjesna vjerovanja. Primjerice, osoba svjesno može željeti uspjeh, ali ako nosi vjerovanje da su uspješni ljudi usamljeni, ona će podsvjesno sabotirati uspjeh ma kako se svjesno trudila postići ga. Metoda kojom se koristimo kako bismo utvrdili takva vjerovanja jest mišićno testiranje, a promjena vjerovanja se događa u trenutku.

Drugi važan aspekt Theta iscjeljivanja je Rad na osjećajima. S pomoću njega možemo brzo i lako naučiti osobu što to znači osjećati se npr. voljenom, poštovanom, paženom i mnoge druge osjećaje koji joj nedostaju jer ih možda nikad prije nije iskusila u životu.

Budući da je tehnika Theta iscjeljivanja poučavana i zasnovana na Božanskoj bezuvjetnoj ljubavi, vi ćete se osjećati ugodno i smireno dok je budete učili i iskusili na sebi. Nakon što je naučite uvidjet ćete da svatko ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog tjelesnog i emocionalnog iscjeljenja. Koristeći se ovom izvanrednom tehnikom, pomoći ćete sebi, svojim prijateljima i obitelji.

 

 

 

 

 


Akcijska ponuda:
CD/DVD, KNJIGENova knjiga
"Pronađite svoju srodnu dušu"


Theta Healing Institute of Croatia

Humanitarna akcija besplatni Theta
tretmani >>>

 

 

 

  Copyright Theta Healing® Croatia 2016.
  design www.sd-design-studio.com