Početna | Kontakt
Što je Theta iscjeljivanje | Vianna Stibal | THInK | Theta tečajevi | Kalendar tečajeva | Instruktori | Praktičari | Knjiga/CD | Obavijesti
 


Knjiga/CD


Knjiga Tehnika kopanja
prijevod na hrvatskiautorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 23 x 15,5 cm; 125 str.;
cijena 188,00(25 eura) kn plus poštarina

U ovoj knjizi, neophodnoj za svakog studenta Theta iscjeljivanja, naučit ćete:

- pet najvažnijih koraka u kopanju kako bismo osvijestili vjerovanja

- kako identificirati temeljna vjerovanja i 10 različitih pristupa za njihovu promjenu

- kada je prikladno izbrisati vjerovanje, a kada ga treba iskoristiti kao odskočnu dasku za pozitivnu promjenu

- česte greške pri kopanju i kako ih izbjeći u svojoj praksi

 

 

 

Kontakt osobe za narudžbu:

Za HRVATSKU:

Tea Barić

info@thetaway.com

(+385) 091 610 9503

Za SRBIJU:

Olgica

olgicacirilovic@gmail.com

(+381) 69 222 6056

 


 

Knjiga Na krilima molitve
prijevod na hrvatskiNovo!
Autori: Vianna i Guy Stibal
Format: 21,5 x 13,5 cm; meki uvez, šivano;307 str.
Cijena: 230,00 kn + poštarina

Theta iscjeljivanje dotaknulo je živote mnogih ljudi, ali malo tko zna za ljubavnu priču koja je dovela do stvaranja ove tehnike. To je istinita životna priča o svetom zajedništvu duša, o putovanju kroz radosti i boli srca s kojima su se Vianna i Guy suočavali i koji su ih doveli do stvaranja ovog iscjeliteljskog modaliteta što doprinosi i njihovom osobnom rastu na mnogim područjima njihova života.

Ova je priča posvećena svima onima koji još uvijek imaju hrabrosti povjerovati da ljubav među dvjema dušama može trajati vječno.

Knjigu možete naručiti na telefon (+385) 091 610 9503

 


 

Knjiga Pronađite svoju srodnu dušu
prijevod na hrvatskiAutorica: Vianna Stibal
Format:
23 x 15,5 cm; meki uvez, šivano; 195 str.
Cijena: 188,00 kn + poštarina

Srodne duše nije teško pronaći. Kompatibilna srodna duša usklađivat će se zajedno s vama kroz život. Vi ćete se usklađivati s njom, s malo ili bez teškoća.

Mnogi od nas rođeni su na ovom svijetu s osjećajem i znanjem o tome kako bismo se trebali osjećati i kako je to kad nas voli druga osoba, ali nam nedostaju osjećaj i znanje kako ispuniti tu želju za ljubavlju na najuzvišeniji i najbolji način. Sadržaj ove knjige namijenjen je onima koji su u duhu romantičari, onima koji nisu izgubili vjeru da tamo negdje postoji netko tko osjeća božansko razumijevanje za njih, onima koji vjeruju da se dvoje ljudi sjedinjuju da bi ispunili božanski plan koji će doprinijeti uzvišenijoj svrsi.

Ova knjiga istražuje:
• sedam razina ljubavi
• sedam vrsta srodnih duša
• kako utvrditi koju vrstu srodne duše vi želite
• različite faze potrage za srodnom dušom
• rad na vjerovanju kod srodnih duša, teme kao što su seks i stvaranje slike o sebi
•kako otpustiti svoju energetsku vjenčanost za prošlu vezu
…i još mnogo toga.

Na temelju Vianninog vlastitog iskustva u pronalaženju njezine srodne duše, ova će vam knjiga ponovo vratiti vjeru u pravu ljubav i objasniti kako, koristeći tehniku Theta iscjeljivanja® možete svoju najkompatibilniju srodnu dušu prizvati u svoj život.

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Srodne duše kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i na telefon (+385) 091 610 9503

 


 

Knjiga Sedam nivoa postojanja
prijevod na hrvatskiAutorica: Vianna Stibal
Format:
23 x 15,5 cm; meki uvez, šivano; 262 str.
Cijena: 260,00 kn + poštarina

Knjiga SEDAM NIVOA POSTOJANJA sadrži osam poglavlja u kojima su objašnjene vježbe koje se koriste u Theta iscjeljivanju.

U prvom poglavlju Vianna daje kratki prikaz sedam nivoa i kako ih koristiti te naglašava da postoji tek tanak veo koji dijeli nivoe jedan od drugoga.

Drugo poglavlje posvećeno je univerzumu i onom nepoznatom drugom svijetu kao i multidimenzionalnim aspektima energije Svega što jest.

Treće se poglavlje odnosi na zakone Šestog nivoa i na vrline potrebne da se zakonima upravlja.

U četvrtom poglavlju susrećemo bića s Petog nivoa, to jest Uzašle majstore - prosvijetljene učitelje koji nam prenose poruke Stvoriteljeve bezuvjetne ljubavi i suosjećanja.

U petom poglavlju dočekuju nas naši preci sa svojim vrlinama koje uz pomoć DNK i Theta vježbi možemo u sebi i sami uvećati.

Šesto poglavlje opisuje život čovjeka i životinja na Zemlji te njihov uzajamni utjecaj. Čitatelj saznaje kako uspostaviti dublji odnos sa svijetom životinja i kako uskladiti njihove vibracije sa svojima.

Sedmo poglavlje otkriva nam kako komunicirati s čudesnim svijetom biljaka i vila.

Osmo poglavlje gigantska je riznica sjećanja Majke Zemlje – ovdje nas svojim bljeskovima očaravaju iscjeliteljske energije dragog kamenja - rubina, kvarca, smaragda, dijamanta i drugih kristala.

U Dodatku saznajemo o pet koraka rada na vjerovanju i o osam načinima kopanja.

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Sedam nivoa postojanja kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

Knjiga Theta Iscjeljivanje
prijevod na hrvatskiAutorica: Vianna Stibal
Format:
24 x 16,5 cm; meki uvez, šivano; 256 str.
Cijena: 230,00 kn + poštarina

U knjizi autorica Vianna Stibal otkriva jednu od najmoćnijih tehnika energetskog iscjeljivanja dosad izloženu u pisanom tekstu - Theta iscjeljivanje.

Theta iscjeljivanje je meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i duhovno iscjeljenje kroz usredotočenu molitvu Stvoritelju.

Ova knjiga je spoj prošlih Vianninih djela Idi gore i traži BogaIdi gore i radi s BogomPriručnika za Napredni DNK2 tečaj kao i novih informacija koje su se razvile otkako su ta tri djela napisana. Knjiga sadrži 32 poglavlja u kojima su prikazane tehnike intuitivnog očitavanja i iscjeljivanja, rada na vjerovanjima i osjećajima, DNK aktivacije, zamjene gena i još mnogo toga potkrijepljeno primjerima iz stvarne prakse. Pojašnjeno je sedam nivoa postojanja koji pružaju uvid u razumijevanje kako i zašto svijet djeluje na tjelesnim i duhovnim razinama te kako se to odnosi na čovjeka.

Dio knjige posvećen je razvoju Djece novog doba te s kakvom se vrstom izazova i problema ta djeca susreću u mladoj dobi. Knjiga donosi i svjedočanstva onih kojima je Theta iscjeljivanje™ promijenilo život.

Postupci Theta iscjeljivanja nisu ograničeni na dob, spol, rasu, boju kože ili religiju. Svatko tko ima čistu vjeru u Boga ili u Stvaralačku energiju može koristiti ovu tehniku.

Knjiga se dijeli svim polaznicima Osnovnog DNK tečaja kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

Knjiga - Napredno Theta iscjeljivanje
prijevod na hrvatski

Autorica: Vianna Stibal
Format: 24 x 16,5 cm; meki uvez, šivano; 334 str.
Cijena: 260,00 kn + poštarina

Knjiga Napredno Theta iscjeljivanje prati knjige Theta iscjeljivanje i Theta iscjeljivanje - Bolesti i poremećaji.

Napredno Theta iscjeljivanje ne sadržava početničke postupke koji su objašnjeni korak po korak u knjizi Theta iscjeljivanje. Nužno je najprije razumjeti te postupke da biste se mogli u potpunosti služiti ovom knjigom. Napredno Theta iscjeljivanje daje čitatelju detaljnije upute zaRad na vjerovanjima i osjećajima kao i Kopanje, zatim pruža dodatni uvid u nivoe postojanja i nudi popis vjerovanja koja pomažu tjelesnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom razvoju. Ovaj rukopis usredotočen je na iskustva proizašla iz tisuća tretmana tijekom Rada na vjerovanjima. Neka to znanje bude dar onim hrabrim dušama koje su se usudile povjerovati.

Knjiga se dijeli svim polaznicima Naprednog DNK tečaja kao dio radnog materijala a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

Knjiga - Theta ritmom do savršene težine
prijevod na hrvatski

Autorica: Vianna Stibal
Format: 21,5 x 13,5 cm; meki uvez, šivano; 161 str.
Cijena: 188,00 kn + poštarina

Ova knjiga govori o pronalaženju istinskog ritma za vaše tijelo, um i duh dok se povezujete sa svojom unutarnjom ljepotom i ljubavlju prema sebi.

U knjizi Vianna pokazuje kako koristiti Theta iscjeljivanje za pomoć u skidanju kilograma i kako steći snažno, zdravo i prekrasno tijelo koje ćete voljeti. Koristeći tehnike iz ove knjige, moći ćete:

- odabrati prave namirnice i dodatke prehrani koji će nahraniti vaše tijelo te ćete moći uživati u hrani koju volite bez osjećaja krivnje

- navesti svoje tijelo da misli kako vježba dok vi slušate glazbu i opuštate se

- promijeniti vjerovanja koja vam ne koriste u korisna i produktivna vjerovanja koja će vam dozvoliti da otpustite višak težine.

Stoga zaboravite na brojanje kalorija i osjećaj krivnje, a pozdravite osjećaj ugode u vlastitom tijelu i pronalaženje unutarnjeg mira i sreće!

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Theta ritmom do savršene težine kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503 u Hrvatskoj a u Srbiji na telefon (+381) 62 884 1480.

 


 

Knjiga Theta Iscjeljivanje - Bolesti i poremećaji
prijevod na hrvatskiAutorica: Vianna Stibal
Format:
24 x 16,5 cm; meki uvez, šivano; 416 str.
Cijena:
260,00 kn + poštarina

Ovaj opsežan vodic za otpuštanje bolesti iz intuitivne perspektive nadogradnja je na knjige Theta iscjeljivanje® i Napredno theta iscjeljivanje i odlican alat za one koji su vec upoznati s osnovnim koracima Theta iscjeljivanja®. Knjiga Theta iscjeljivanje® – Bolesti i poremecaji sadrži programe, sustave vjerovanja, intuitivne uvide, iscjeljivanja i dodatke prehrani za koje je Vianna uvidjela da djeluju kod odredenih bolesti i poremecaja iz svog iskustva s preko 47,000 tretmana na klijentima. Ova knjiga sadrži dugacak popis bolesti poredanih po abecedi i otvara put prema revolucionarnom nacinu iscjeljivanja.

 

Knjiga se dijeli svim polaznicima tecaja Bolesti i poremecaji kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

CD Vianna Stibal - Manifestiranje sa Sedmog nivoa
Meditacija za stvaranje izobilja
Prijevod na hrvatski jezik

 


Cijena:
125.00 kuna + poštarina

Ovaj CD inače dobivaju polaznici tečaja Manifestiranje i izobilje.

Sadrži dvije vođene meditacije koje vas upućuju u to kako doći do Sedmog nivoa postojanja i manifestirati ono što želite u svom životu.

CD možete naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 

 

 

 


 

CD - Meditacija za praktičare i učitelje
prijevod na hrvatski

Trajanje: 25 minuta
Cijena: 80 kuna + poštarina

Na ovom CD-u Vianna će podijeliti s vama svoje tajne o uspješnoj praksi u intuitivnim očitavanjima, iscjeljivanjima i seminarima.

CD se sastoji od 2 meditacije: Kako manifestirati klijente i studente te kako poboljšati intuitivna očitavanja i seminare. 

CD možete naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

CD – Sedam nivoa postojanja i manifestiranje srodne duše
prijevod na hrvatski

Trajanje: 20 min
Cijena: 80 kuna + poštarina

Ovo je vrlo poseban CD jer vam daje vodstvo koje trebate pri manifestiranju zdravlja, srodne duše ili bilo čega drugog što vam srce želi u samo nekoliko kratkih minuta meditacije.

Vianna će vas voditi kroz nekoliko različitih tehnika koje su nježne i lako razumljive, a istovremeno pokazuju vašoj podsvijesti kako da postigne to što želi.


CD možete naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

DVD Vianna Stibal – Kopanje i Rad na vjerovanjima 
prijevod na hrvatski

Autorica: Vianna Stibal
Cijena: 170.00 kuna + poštarina

Theta Iscjeljivanje®, tehnika koju je utemeljila Vianna Stibal, poznata je po metodama Kopanja i Rada na osjecajima. U ovom DVD-u Vianna detaljno pokazuje nekoliko nacina na koje možemo primijeniti tehniku kopanja u razlicitim situacijama i tako unijeti mocne promjene u svoj život.

DVD možete naruciti pouzecem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


 

DVD Vianna Stibal – Prosvetljenje 
prijevod na hrvatski

Cijena: 140.00 kuna + poštarina 

Na ovom DVD-u Prosvjeljenje Vianna će objasniti svoja osobna mišljenja i gledišta o theta moždanim valovima, te zašto su oni toliko korisni za Theta iscjeljivanje® kao iscjeliteljsku tehniku ili pak samo za povezivanje sa Stvoriteljem svega što jest.

Između ostaloga Vianna govori o suosjećanju za druge kao tajni uspjeha kod manifestiranja te o prosvjetljenju.

Ova radionica snimana je uživo u ožujku 2011. u Shivananda Ashramu. 

DVD možete naručiti pouzećem na telefon (+385) 091 610 9503.

 


vrh strane ]

 


Akcijska ponuda:
CD/DVD, KNJIGENova knjiga
"Pronađite svoju srodnu dušu"


Theta Healing Institute of Croatia

Humanitarna akcija besplatni Theta
tretmani >>>

 

 

 

  Copyright Theta Healing® Croatia 2016.
  design www.sd-design-studio.com